Dynamique

Watersport- en recreatiecentrum Dynamique is een veelzijdig bedrijf. Het ligt als een kleine oase geheel verscholen in het groen aan de oostzijde van de Mooie Nel. Vrijwel recht tegenover paviljoen Loef met 1 km water ertussen. Veel klanten loven de rust en de gastvrijheid. Ervaar een echt vakantiegevoel midden in de randstad.

Wat bieden wij aan
  • een watersportclub
  • windsurf-sup-wingfoil lessen
  • vakantiekampen
  • schoolkampen
  • rondvaarten en bootverhuur

Alle activiteiten staan onder deskundige begeleiding van onze instructeurs.

Spaarneboot

Het bedrijf Spaarneboot is opgericht in 2008 door een drietal vrienden. Met de rondvaartboot ‘Roos’ varen we sindsdien door Haarlem en omgeving.

Ligplaats

De vaste ligplaats van de boot is op de locatie van Dynamique. Voor de rondvaarten zijn er diverse opstap en afstap mogelijkheden. In overleg bepalen we wat voor jullie gezelschap het beste is.

Er kunnen maximaal 25 personen meevaren. Bekijk de mogelijkheden hieronder of ga naar de website voor meer informatie.

Catering aan boord

Dat kan op diverse manieren geregeld worden. Vanuit paviljoen Loef kunnen wij de catering voor jullie verzorgen maar eigen catering meenemen is ook mogelijk.

Elektrisch varen

De boot vaart sinds voorjaar 2022 geheel elektrisch. Fluisterstil varen we over het water.

Overkapping

Voor regenachtig weer is er een overkapping mogelijk. We varen uiteraard liever open want dan kunnen we zelfs onder de allerlaagste bruggen van Haarlem door. En dat maakt de route interessanter en gevarieerder.

Gids aan boord

Met de stadsgidsen van het Gilde in Haarlem hebben we een korte lijn. Mocht jullie gezelschap graag meer willen weten over de historie van Haarlem en over wat ze allemaal zien onderweg dan is het inhuren van een stadsgids de moeite waard.