Feesten en partijen

Zoekt u een top feestlocatie in de omgeving Haarlem ? Paviljoen Loef heeft veel te bieden. Voor het organiseren van een huwelijksfeest, jubileum, verjaardag, reünie of een zakelijke receptie kunt u bij Loef terecht. Onze sfeervolle feestlocatie is prachtig gelegen aan het water. En er is een ruime, gratis parkeerplaats op 100 meter van de locatie.

In het winterseizoen kunnen groepen op alle dagen van de week de locatie huren voor een feest of evenement.

Van begin maart tot en met eind oktober is exclusief afhuren van Loef alleen mogelijk op de zaterdagavond. Vanaf 16.00 uur is de locatie beschikbaar tot 24.00 uur.

Mocht u op een andere dag of avond dan zaterdag willen boeken dan kunt u wellicht uitwijken naar onze locatie aan de andere kant van het water: watersportcentrum Dynamique

Kosten

Wij werken met een omzetgarantie die afhankelijk is van het seizoen en de tijdsduur. De tarieven sturen wij u op verzoek graag toe per mail.

Voor het bespreken van de mogelijkheden maken we graag een afspraak: mail ons voor meer informatie.

Bekijkt u onze fotogalerij eens rustig, dan krijgt u vast een redelijke indruk. Zelf langskomen is natuurlijk nog veel beter. U bent van harte welkom.

Vergaderen

Bij onze locaties Loef en Dynamique kunt u prima vergaderen. Er zijn wel beperkingen qua beschikbaarheid aangezien het geen fulltime vergaderlocaties zijn. We sturen u graag de informatie per mail.

Voor een lunch, borrel of diner kunt u met uw groep tussen de locaties heen en weer varen, of de catering wordt naar u toe gevaren. Er is veel mogelijk.

En mocht u de vergadering willen opfrissen met een korte leuke actieve onderbreking dan hebben we een zeer uitgebreide keuze. Van een boottocht tot een serieuze outdoor teamtraining.

Voor het bespreken van de mogelijkheden maken we graag een afspraak.

Bellen kan naar de volgende nummers van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur – 18.00 uur: 06 – 41 44 89 88 en op
06 – 22 94 77 95

Of mail ons voor meer informatie.

Huwelijken

Vanaf onze start in 2017 is paviljoen Loef een geliefde trouwlocatie.

  • Een huwelijk of huwelijksfeest met of zonder ceremonie?
  • Trouwen in een bootje, op onze grote drijvende steiger, of in het groen?
  • Diner aan tafel, ‘pot au feu’ (outdoor ketelkoken) , Italiaans of Indonesisch buffet ?
  • Een band, een DJ, of alleen een spotify lijst?
  • Er is veel mogelijk en bespreekbaar bij Paviljoen Loef.

Maak vrijblijvend een eerste afspraak. Bellen kan van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 18.00 uur naar: 06 – 41 44 89 88 en op 06 – 22 94 77 95 Of mail ons voor meer informatie.

High Tea

Voor een top High Tea bent u bij ons op de juiste plek. Zowel binnen als buiten kunt u genieten van de diverse theesmaken en lekkere hapjes. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een reservering.

Iets anders bedacht?

Heeft u iets anders in uw hoofd waar onze locatie geschikt voor is? Neem contact met ons op dan bespreken we samen de mogelijkheden.